Ιδέες διακόσμησης με DIY στεφάνια

Έχεις έρθει στο σωστό μπλογκ όμως έχουμε μεταφερθεί και πρέπει να πατήσει το παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσεις την ανάρτηση

https://myhomemymemories.wordpress.com/2017/10/13/idees-diakosmisis-diy-stefania/

Σχόλια

  1. Τώρα κάνεις αυτή την ανάρτηση??? ΤΩΡΑ???
    Πού ήσουν όταν χρειαζόμουν tips, ε??? (Όπου κι εγώ: εξαφανισμένες αμφότερες! χαχα!)
    Ελεανάκι, όσα και να φτιάξεις, όσα και να μας δείξεις, απλά ΔΕΝ θα βαρεθώ να τα χαζεύω! Ποτέ!
    Μπράβο, κορίτσι μου! Είναι χάρμα όλα! Όλα όμως!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και γλυκά σαν εσένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη σου ζητώ συγχώρεσε με και αν έφταιξα εγώ το ομολογώ!! χαχαχαχα Ορίστε τι άλλο θέλεις.. μέχρι και τραγουδάκι σου αφιερώνω!! Στα ώπα ώπα σε έχω!! :D

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφα!!!! Κι εγώ με κλιματοβεργες φτιάχνω και βάζω διάφορα αποξηραμένα μικρά όπως ρόδια, αγκινάρες και επίσης κουκούτσια ροδάκινου γιατί κρατάει το χρώμα του !!! Πολύ ωραία ανάρτηση όπως πάντα άλλωστε....Την απόλαυσα πολύ !!!!! Τα φιλιά μου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα με έβαλες σε περιέργεια Ράνια μου.. Γυρνάς τις κλιματόβεργες και δημιουργείς ρόδια?? Και γιατί δεν το κάνεις ανάρτηση?? Υπάρχει κόσμος που υποφέρει κάθε καλοκαίρι και παίζει με τα ξύλα από το πολύ καθισιό!! χαχαχαχα
      Περιμένω ιδέες ή εστω φωτογραφίες να πάρουμε μία γεύση πως βγαίνει!!! ;)

      Διαγραφή
  3. Ola uperoxa Eleanna! Kai egw eixa ena paromeio alla to ksexasa sthn Ellada.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Μαίρη μου!! Ναι περνάς καλά στην Αμερική και είμαι σίγουρη πως έχει τόσα υλικά εκεί πέρα που θα βρεις να φτιάξεις μπόλικα πράγματα!! :*

      Διαγραφή
  4. Εντάξει άνετα με τέτοια παραγωγή μπορείς να ξεκινήσεις να πουλάς στεφάνια φτιαγμένα από κλαδιά! Καλά έκανες και μας τα θύμισες ένα προς ένα γιατί δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι έχεις φτιάξει τόσα πολλά! Πολύ ωραίες προτάσεις για διακόσμηση και στον χώρο σου δείχνουν πανέμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα και θα φωνάζω. Εδώ τα καλά χειροποίητα στεφάνια!! Και μου το είπε η αγάπη μου, να σου νοικιάσω πάγκο σε ένα μεγάλο πανηγύρι που έχουμε να πουλάς τις δημιουργίες σου και δεν δέχτηκα.. :D :D Είδες τι κάνει η καλοκαιρινή βαρεμάρα?

      Διαγραφή
  5. Όμορφες οι ιδέες σου Ελεάννα μου και χρήσιμες, εγώ έχω φτιάξει στεφάνια όταν κλαδεψαμε την ελιά αλλά τα έχω ακόμα κρεμασμένα στην αποθήκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου θέλω να δοκιμάσω και με ελιά αλλά δεν είμαι ποτέ τέτοια εποχή στη Κρήτη αν και βλέποντας να κλαδεύουν τις ελιές με κόβω να πηγαίνω περισσότερο στα κούτσουρα!!! :)) Ολο και κάτι θα θέλω να φτιάξω!!!

      Διαγραφή
  6. Υπέροχα στεφάνια, Ελεάνα μου. Τα αγαπώ! Μα πόσο ωραίες ιδέες μας δίνεις! Πολλά φιλιά, φίλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Μία μου!! Μου αρέσουν πολύ και εμένα και θέλω να τα στολίζω!!

      Διαγραφή
  7. ομολογω οτι όσο και αν λατρευω τα στεφανακια, το συγκεκριμένο το αγορ;αζω!!! χαχαχαχα χαρας το κουραγιο σου κουκλα! πάντως νομίζω ότι από εδω και πέρα όποτε βλέπω κλιματόβεργες θα σε θυμάμαι...και ασε που μπορέι του χρόνου να το δοκιμάσω κ εγω. Δουλειες μου ανοιγεις λεμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εσύ το έχεις με τα στεφάνια Ζήνα και νομίζω ότι θα φτιάξεις πολύ ωραία πράγματα άσε που το καλοκαίρι είσαι και στη πηγή των υλικών.. Κρήτη for ever!! :)) Εμένα μου αρέσει η διαδικασία πολύ!!

      Διαγραφή
  8. καθε χρονο λεω οτι θα φτιαξω κ εγω στεφανια χειροποιητα...αλλα παντα κατι τυχαινει κ δεν βρισκομαι στας εξοχας την καταλληλη στιγμη...τοτε που ειναι χλωρα δηλαδη!ελπιζω να τα καταφερω καποια χρονια!
    τα δικα σου ειναι ολα τους υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι και το δικό μου πρόβλημα Λίτσα. Για να τα πετύχω χλωρά οταν πάμε για τις καλοκαιρινές διακοπές, πρέπει να έχει κάνει βροχές μέχρι τέλος Απριλίου τουλάχιστον. Προβλήματα που έχουν οι crafters.. :))) Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  9. Κοίτα να δεις πως με λίγα αντικείμενα έφτιαξες μαγικά πράγματα! Στο μεταξύ παρατηρώ ότι οι φωτογραφίες σου Ελεάνα μου με τον χρόνο γίνονται ακόμα καλύτερες!Σε φιλώ<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ κάποιες φωτογραφίες τις έχεις δει από τότε.. προπολεμικά! χαχαχα Πολλές φορές είναι και τα διακοσμητικά που δημιουργούν ωραία ατμόσφαιρα και νομίζω αυτό βγαίνει και στις φωτογραφίες!! Πολλά φιλιά Λιλια μου!!

      Διαγραφή
  10. Αυτό της ξύλινης κορνίζας το υπερ-αγαπώ! Τι να κάνουμε έχουμε κ αδυναμίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ το αγαπάς.. ο άλλος μου το κοροϊδεύει λόγω ξύλινης κορνίζας!! Αν έρθεις από το σπίτι είμαι σίγουρη οτι θα σου το χαρίσει όπως είναι με την κορνίζα!!! χαχαχαχα

      Διαγραφή
  11. Ώρα να αναθέσω δουλειά στα αγόρια μου φαίνεται! Μέχρι τότε δεν στέλνεις αυτό με τα πορτοκάλια; Το θες; Δεν το θες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα σε αυτό το στεφάνι το μόνο που έμεινε είναι τα ξύλα και τα κουκουνάρια γιατί είχα την 'φοβερή ιδέα' να το κρεμάσω στην εξώπορτα.. Ο αέρας ότι ήταν ελαφρύ το πήρε και το σήκωσε και το μόνο που στάθηκε ήταν ότι είχα δέσει με σύρμα. Τα πορτοκάλια τα είχα πιασμένα με πιαστράκια που είναι για χριστουγεννιάτικα στολίδια και τα φύλλα τα είχα περάσει ανάμεσα. Ζήτημα αν άντεξε 5 μέρες. Να σκάσω ήμουν..

      Διαγραφή
  12. Ααααα!!!! Εγώ τις κλιματόβεργες τις έγω μόνο για την άνοιξη! Πες μου λίγο;;;; Πόσες ιδέες μου γέμισες στο κεφάλι, για να αγκαρεύσω τον μπαμπάκα μου να ετοιμάσε μερικά στεφανάκια να έχω να βρίσκονται βρε αδερφε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου